Støt vores sponsor

Juniorholdet rytme

Beskrivelse: 
Vi er et spring/rytme-hold, der har fokus på at udvikle os både som spring og rytme gymnaster, samt det at være en del af et hold. Da vi er et opvisningshold, vil det vi arbejder med gennem sæsonen munde ud i en række af opvisninger, hvor vi kan vise, hvad vi har arbejdet med hele sæsonen, og vi forventer at gymnasterne deltager i opvisningerne. Dette skal forstås som om, at hvis man deltager til træning, så deltager man også til opvisningerne, om så man er inviteret til mormors 70 års fødselsdag eller noget andet. (Dette er vigtigt, fordi de andre gymnaster på holdet er afhængige af en)
   Vi er et rytme hold som træner i Kirke Hyllinge hallen, og et spring hold som træner i Ejbys multisal, det vil sige at vi træner ikke fælles springere og rytmer hver uge. Men gennem sæsonen vil der blive arrangeret nogle fælles-træninger, hvor vi primært skal træne frem til vores opvisninger.


Rytme:

Rytme holdet er en del af det fælles juniorhold med rytmer og springere. På junior rytmepigerne vil der være god opvarmning og træning. Dette indebære alt fra rytmiske grundtrin til nye stilarter. I årets løb, vil vi også afprøve forskellige håndredskaber. Der vil blive lagt vægt på masser af serie træning op mod opvisningerne. Der vil i årets løb også blive arrangeret fælles træninger  for juniorrytmer/springere, så vi kan få nogle rigtig flotte opvisninger, som et fælles hold. Det forventes, at alle deltager til opvisningerne.
Vi glæder os brag af en sæson.

Instruktør:

Cecilie Vogt

Træningssted:

Kirke Hyllinge Hallen (gymSalen)

Tidspunkt:

Torsdag  17.00 - 18.15

Pris:

1400,- incl. dragt


TILMELD
DIG HER
KONTAKT
OS HER
Kirke Hyllinge Gymnastik afd. - Gymnastik med stil, Gymnaster med smil.