Støt vores sponsor

Juniorholdet spring

Vi er et spring/rytme-hold, der har fokus på at udvikle os både som spring og rytme gymnaster, samt det at være en del af et hold. Da vi er et opvisningshold, vil det vi arbejder med gennem sæsonen munde ud i en række af opvisninger, hvor vi kan vise, hvad vi har arbejdet med hele sæsonen, og vi forventer at gymnasterne deltager i opvisningerne. Dette skal forstås som om, at hvis man deltager til træning, så deltager man også til opvisningerne, om så man er inviteret til mormors 70 års fødselsdag eller noget andet. (Dette er vigtigt, fordi de andre gymnaster på holdet er afhængige af en)

   Vi er et rytme hold som træner i Kirke Hyllinge hallen, og et spring hold som træner i Ejbys multisal, det vil sige at vi træner ikke fælles springere og rytmer hver uge. Men gennem sæsonen vil der blive arrangeret nogle fælles-træninger, hvor vi primært skal træne frem til vores opvisninger.
 
Spring:
Opvisnings holdets springside vil i dette års sæson fra start fokusere på at hver enkel gymnast udvikler sig inde for spring færdighed og gøres klar til at tage til opvisninger i foråret.
Den første Del af sæsonen vil vi have meget fokus på spring-teknik og søger for at hver enkel gymnast har de rigtige grund færdigheder for at kunne videre udvikle sig som gymnast.
Når vi kommer tætter på jul vil der være mere fokus på træning og klargøring af opvisningerne som lægger i foråret.
Der vil i den del af træningen også være fokus på den rytmiske del af opvisningsgymnastikken.
Vi vil i løbet af året holde nogle weekend/overnatnings træninger hvor der også vil være fokus på at skabe et sundt sammenhold så det er sjovt for alle at gå på holdet i 2018/19

Instruktør:

Leon Billingsley       
Theis Billingsley       

Træningssted:

Multisalen Bramsnæsvighallen (Ejby)

Tidspunkt:

Onsdag 17.30 - 19.30

Pris:

Kontigent 1400 kr. (Bemærk sæsonen kører helt til 20. juni 2019) incl. dragt
 

TILMELD
DIG HER
KONTAKT
OS HER
Kirke Hyllinge Gymnastik afd. - Gymnastik med stil, Gymnaster med smil.